VixenStudio

Dedicarea ehipei noastre se vede in castigul tau lunar – diferenta este mereu in buzunarul tau inca din prima zi. VideoChatul este o industrie a frumosului, a comunicarii si nu in ultimul rand o industrie de foarte multe milioane de Euro. 

Ca orice alta afacere, suntem orientati catre profit – si ne platim toate modelele la zi cu procentul cel mai mare pe care il poti primi in Romania. De ce facem asta? Pentru ca stim ca doar impreuna putem cladi acest lucru. Iata 10 motive clare ce definesc VixenStudio – decizia iti apartine.

Ne poti urmari!

VixenStudio respecta masurile de siguranta in perioada pandemiei!

Fetele de la VixenStudio sunt responsabile atat pentru ele cat si pentru sanatatea celor din jurul lor. Majoritatea dintre acestea au acasa membri ai familiei mai in varsta care se pot imbolnavi foarte usor daca iau contact cu virusul. Tocmai din acest motiv ele respecta absolut toate masurile de siguranta impuse de Guvernul Romaniei, atat in timpul in care isi exercita meseria cat si pe drumul de la munca – acasa si invers, sau atunci cand merg in magazine pentru a-si cumpara strictul necesar.

In rest, ele stau in casa si asteapta sa treaca si perioada aceasta grea si dubioasa care s-a asternut peste toate tarile din lumea intreaga. Nu tu distractie, nu tu intalniri cu prietenii, au spus pas la calatorii. Siguranta este mai importanta decat toate si este mai bine sa fii acum responsabil decat sa regreti mai tarziu! Inca de la primul pas facut la intrarea in studioul nostru ai sa vezi zeci de afise care o sa te indemne sa te porti responsabil atat pentru sanatatea ta cat si pentru a celor din jurul tau. La fel cum ar trebui sa existe in fiecare studio de videochat din Iasi.

Ca si model de videochat la VixenStudio, imediat ce intri pe usa trebuie sa te speli pe maini si sa te dezinfectezi foarte bine. Iar intalnirile cu trainerele si managerele de la noi o sa fie mai stricte, astfel incat sa se pastreze distanta sociala. Pauzele de cafea si de tigara s-au scurtat si acestea inspre deloc, astfel incat modelele sa nu se intalneasca prea mult intre ele. Atat tastatura, mouse-ul cat si celelelte dispozitive electronice cu care se ia contact zilnic sunt dezinfectate din ora in ora.

VixenStudio vine in ajutorul modelelor care au acasa membri ai familiei ce se pot imbolnavi usor si le amenajeaza acasa propria camera de chat si astfel pot linistite sa lucreze de acasa si sa castige aceiasi bani. De altfel, oricine lucreaza la VixenStudio si care isi poate exercita munca doar online poate ramane acasa pentru a o face. Siguranta modelelor noastre este un aspect foarte important pentru noi.

Modelele de la VixenStudio sunt fete responsabile si serioase. Gagicile stiu ca nu e de joaca cu acest virus si la randul lor nici ele nu se joaca cu sanatatea lor si a celor din jurul lor. Isi respecta colegele si prefera sa nu ia contact cu ele decat telefonic sau prin intermediul apelurilor video sau a site-urilor de socializare si au uitat deja cat era de frumos cand se intalneau in pauza de cafea pentru a discuta vrute si nevrute.

La VixenStudio fiecare alegere conteaza, prietenia e mai presus de toate si fiecare dintre fetele noastre contribuie cat poate la pastrarea masurilor de siguranta impuse de Guvernul Romaniei pentru binele nostru. Pe aceasta cale tinem sa le multumim angajatilor de la VixenStudio pentru ca isi fac atat de bine treaba si respecta regulile impuse de acest virus! Suntem optimisti ca in curand vom trece si peste asta, nu ne este frica si asteptam mereu colegi noi! Vino la noi si vei fi mereu protejata!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ai intrebari?
Ai intrebari?
Ai intrebari?
Suntem online!