VixenStudio

Dedicarea ehipei noastre se vede in castigul tau lunar – diferenta este mereu in buzunarul tau inca din prima zi. VideoChatul este o industrie a frumosului, a comunicarii si nu in ultimul rand o industrie de foarte multe milioane de Euro. 

Ca orice alta afacere, suntem orientati catre profit – si ne platim toate modelele la zi cu procentul cel mai mare pe care il poti primi in Romania. De ce facem asta? Pentru ca stim ca doar impreuna putem cladi acest lucru. Iata 10 motive clare ce definesc VixenStudio – decizia iti apartine.

Ne poti urmari!

Top 5 minciuni prin care ademenesc fete unele studiouri de videochat!

Este absolut normal ca fiecare patron sa incerce sa isi atraga angajati noi prin diferite tertipuri. Mai ales pe nisa videochatului, la nivel mondial sunt atat de multe firme care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu iar concurenta fiind acerba, fiecare studio de videochat Iasi in parte trebuie sa isi atraga viitoarele modele de partea lor. Acest lucru nu inseamna insa ca trebuie sa iti minti fetele pentru ca ele sa se angajeaza la un anumit studio si sa te tii de promisiuni doar pana cand modelele iti cad in plasa.

Mai mult ca sigur ca si tu ai primit pe diferite retele de socializare sau pe e-mail tot felul de oferte de la diferite studiouri de videochat din tara sau din oras de la tine. Se prea poate sa fi dat tu singura pe Google de anumite reclame la studiouri de videochat si sa te minunezi singura in casa de cate promisiuni financiare iti sunt facute. Daca esti la inceput de drum in acest domeniu, s-ar putea chiar si sa crezi ca tot ce zboara se mananca. Modelele de videochat insa, modele cu ani multi de experienta in spate, merg intotdeauna dupa premiza – E prea frumos sa fie adevarat!

Ele stiu ca nu poti sa te imbogatesti peste noapte daca nu muncesti din greu pentru asta, stiu ca nu primesti sume fantastice de bani imediat dupa ce te angajezi intr-un studio de videochat etc. Pe scurt, in general modelele de videochat sunt destul de bine ancorate in realitate si nu cred vorbe in vant.

Asadar, in cazul in care vrei sa urmezi acest drum in viata sau ai o prietena care isi doreste sa devina model de videochat, VixenStudio te pregateste inca dinainte spunandu-ti care sunt promisiunile facute de unele studiouri de videochat care cu siguranta nu vor fi posibile a se indeliplini, dupa cum urmeaza:
1. Traficul o sa fie cumparat de noi!

Aceasta promisiune este facuta in general de studiourile de videochat mai mici care sunt la inceput de drum si care au ca tinta modelele fara experienta in spate. Fetele care activeaza de mult timp pe aceasta nisa stiu deja ca traficul nu poate fi cumparat de oricine ci doar de catre site-urile unde esti angajat, adica pe care lucrezi. Absolut nici un studio de videochat din lume nu cumpara trafic! Sa-ti intre bine in cap! Iar daca un anume studio iti face aceste promisiuni, poti fi sigura ca nu este adevarat si ca se poate ca multe alte promisiuni pe care ti le face sa nu fie veridice.

2. Ai un bonus financiar foarte mare doar daca te angajezi la noi!

Nimeni nu iti da bani degeaba! Asta sa fie foarte clar! Decat daca joci la loto si ai noroc dar asta e mai putin probabil. Atat in Romania cat si in alte tari din lumea intreaga, indiferent de domeniul in care activezi profesional, trebuie sa muncesti mult pentru a primi un bonus mare. Banii nu cad din cer. Si ca sa nu para mincinosi din prima, cele mai multe studiouri de videochat din tara o sa iti spuna dupa ce ai semnat contractul ca de fapt acel bonus fantastic pe care trebuia sa il primesti pentru ca te-ai angajat la ei, nu sunt bani cash in mana ci el acopera anumite servicii de care ai nevoie pentru a creste in firma si pentru a castiga mai multi bani.

Astfel, acest bonus gigant care iti fusese promis este utilizat tot de catre ei pentru a-ti plati serviciile video, de fotografie, de machiaj sau trainingul. La noi la VixenStudio insa nu iti promitem marea cu sarea. Iti oferim in schimb atat trainingul cat si sedintele foto – video si cele de machiaj in mod gratuit, cadou din partea noastra. In plus, in primele luni de cand primesti contractul de angajare, VixenStudio iti da si 1000 euro cadou. Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi!

3. Suntem un studio mic, nu ai auzit inca de noi!

Aceasta este o minciuna tipica pe care o poti verifica imediat. In general, aici vorbim despre un studio mic de apartament cu maxim 3 camere unde modelele activeaza profesional. In momentul in care nu ai auzit de un anume studio de videochat poti sa fii sigura ca acesta nu face bani. Studiourile care fac bani sunt cunoscute peste tot deoarece isi fac reclama iar activitatea lor este perfect legala. Nu ne-ar mira daca acel studio in cauza functioneaza ilegal. In plus este clar ca daca studioul e mic nu primesti nimic gratuit deoarece nu au ce sa iti ofere.

4. Cu banii ne intelegem pe parcurs!

Sa nu fii de acord din start cu o astfel de propunere! Este clar ca aici isi  intra in rol munca la negru, fara contract si fara facilitati sau drepturi. Atat in Romania cat si in alta tara, in momentul in care lucrezi undeva si nu ai contract de munca esti pedepsit de lege pe infractiunea de evaziune fiscala. Evita studiourile dubioase pentru a nu avea probleme cu legea!

5. La noi o sa te distrezi!

Poti sa te distrezi la un studio de videochat insa cu trainerele si colegele tale. In nici un caz cu patronul sau cu prietenii lui. Este de preferat sa eviti studiourile care iti promit distractie deoarece acest lucru inseamna ca ei iti vor oferi bautura si petreceri, te vei distra cu patronul si prietenii lui insa nu vei castiga bani mai deloc si nici nu vei primi alte favoruri sau servicii gratuite.

In concluzie, daca esti la inceput de drum sau pur si simplu vrei sa schimbi studioul de videochat este de preferat sa iei in calcul cele spuse mai sus si astfel sa eviti urmatoarele neplaceri care vor aparea. Hai la noi! La VixenStudio nu visam cai verzi pe pereti, la noi muncesti si castigi bani!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ai intrebari?
Ai intrebari?
Ai intrebari?
Suntem online!