VixenStudio

Dedicarea ehipei noastre se vede in castigul tau lunar – diferenta este mereu in buzunarul tau inca din prima zi. VideoChatul este o industrie a frumosului, a comunicarii si nu in ultimul rand o industrie de foarte multe milioane de Euro. 

Ca orice alta afacere, suntem orientati catre profit – si ne platim toate modelele la zi cu procentul cel mai mare pe care il poti primi in Romania. De ce facem asta? Pentru ca stim ca doar impreuna putem cladi acest lucru. Iata 10 motive clare ce definesc VixenStudio – decizia iti apartine.

Ne poti urmari!

Hai la VixenStudio si profita de serviciul de machiaj zilnic in mod gratuit!

Nu oricine poate face videochat! Pentru a practica aceasta meserie in primul rand trebuie sa fii o femeie ingrijita. De infrumusetarea ta o sa se ocupe in mod special studioul de videochat la care lucrezi. Majoritatea studiourilor din tara te vor pune sa iti platesti singura trainerul, sedintele de machiaj si alte servicii. La VixenStudio insa machiajul zilnic iti este oferit de catre noi, alaturi de alte servicii. Orice femeie are nevoie de anumite artificii pentru a arata bine zi de zi.

Noi nu spunem ca tu nu arati bine insa poate ca intr-o noapte nu ai dormit bine si asta o sa se reflecte pe fata ta a doua zi. Sau poate din cauza prafului ti-a aparut un cos pe care trebuie sa il maschezi etc. De asta ne ocupam noi. Echipa noastra iti pune la dispozitie o echipa profesionala de make-up care o sa iti ofere zi de zi un machiaj de invidiat, perfect adaptat tenului si constructiei chipului tau. Felul in care arati este principalul atu pe care il ai atunci cand lucrezi la un astfel de studio. Atat formele corpului tau, cat si tenul sau felul in care te imbraci sunt foarte importante daca esti un model de videochat Iasi. Tu trebuie doar sa ai grija de tine si de machiajul tau zilnic se ocupa echipa profesionista de make-up de la VixenStudio.

O intreaga echipa specializata in make-up o sa se ocupe zilnic de machiajul tau. Astfel, indiferent daca lucrezi in tura de dimineata, in cea de dupa-amiaza sau in tura de noapte, tu nu trebuie sa iti faci griji de felul in care arati deoarece ne ocupam noi de asta. De asemenea, produsele de machiaj folosite de noi sunt de cea mai buna calitate, toate naturale, astfel incat ele sa nu iti afecteze calitatea tenului.

De altfel, echipa noastra este profesionista si stie cum sa te machieze conform trasaturilor pe care le ai. Intotdeauna make-upul facut de catre noi este personalizat pentru fiecare model in parte astfel incat fiecare dintre ele sa isi puna in evidenta trasaturile fetei si sa aiba ceva in plus fata de celelalte colege. Unicitatea conteaza! Astfel, cu cat tu esti mai frumoasa si mai unica, cu atat mai mult o sa ai clienti noi si o sa castigi mai multi bani. Ideea este ca tu trebuie sa arati mereu perfect in fata camerei.

Echipa de la VixenStudio te ajuta pe langa oferirea machiajului zilnic gratuit si sa te loghezi in aplicatia de chat si sa folosesti aplicatia pe care studioul ti-o pune la dispozitie. Tu nu trebuie decat sa te apuci de treaba. Te vor ajuta sa iti setezi si camera, deoarece luminile si felul in care aceasta este pozitionata iti poate afecta in bine sau in rau look-ul pe care il ai.

Conteaza foarte mult cat de bine stii sa folosesti aplicatia, cum iti setezi luminile, stilul vestimentar si comportamentul tau cu membrii care te viziteaza. Asta daca iti doresti sa castigi mai multi bani decat colegele tale. Astfel, cu cat te dedici mai bine meseriei tale, cu atat mai mult iti vor intra si banii in portofel. Important este sa fii naturala, sa fii tu si restul vine de la sine. Si cu avantajele oferite de catre VixenStudio, tu nu trebuie sa investesti nimic in propria ta imagine. Hai la noi!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ai intrebari?
Ai intrebari?
Ai intrebari?
Suntem online!